Què és Rescat.net?


Rescat.net és un portal nascut amb diferents objectius. Per una banda, és una plataforma de difusió de coses en català. Hi ha força gent que, algun cop, ha creat una web amb informació, el·laborat un document o fins i tot ha traduït un programa, però després, com donar-ho a conéixer? Com fer saber als possibles interessats que allò ja existeix? O bé, si encara està en fase de realització, com trobar a possibles interessats en col·laborar el vostre projecte?

Així doncs, per una banda, aquest web està destinat a ajudar a promoure tot allò que es fa en català, ajudant els seus responsables a donar sortida i la màxima utilitat a la seva feina. I per l'altra banda, també pretén ser un lloc de trobada per a navegants corrents, on puguin trobar fàcilment allò que busquin, i que a més estigui en català. I no només això, sinó que en l'exploració del web puguin trobar quelcom que no sabien que podia existir, que puguin descobrir coses que els siguin útils.

Finalment, Rescat.net també és un espai d'entreteniment amb informació de temàtiques variades. El límit del que té cabuda a Rescat.net el posen els seus usuaris. Tothom és lliure d'enviar les seves pròpies notícies i articles, fins i tot per a promocionar el que un mateix ha fet. Estem encantats de fer-nos ressò de tot allò nou en la Internet catalana.

Així doncs, en un sentit pràctic, esperem que la navegació us resulti profitosa, i que trobeu aquell tutorial que tant buscàveu, o aquell programa que necessiteu. I, per descomptat, en la vostra llengua.

 

Si voleu col·laborar d'alguna forma amb aquest web podeu visitar aquesta pàgina
I com es fa...?


  • Vols afegir quelcom a Rescat.net?. Només t'has de registrar, és ràpid i gratuït, i des de la teva àrea de membre tindràs accés als diferents formularis. Si vols afegir un recurs, només has d'omplir el formulari d'"Introduir un recurs", i proporcionar la màxima informació possible. Si, un cop fet això, vols escriure el teu propi article per explicar allò introduït, o si simplement creus que tens una notícia o novetat d'interès per als visitants, vés a "Enviar un article" i sigues lliure d'escriure l'article i enviar-lo.

  • Ets un visitant? Tens algun dubte o problema?. Si veus quelcom irregular en un recurs en concret, ens en pots informar ràpidament seguint l'enllaç "Informeu d'un error". També pots fer servir els comentaris per a discutir qualsevol cosa o donar la teva opinió.
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.006 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons