Bàrbar! no es diu debatir sinó debatre
Debatir fletxa Debatre

Manuals de llenguatges web

Tuesday, 17 de May de 2005 - 22:19 enviat per: Rescat.net

Primerament, hem afegit un nou CMS, sistema de gestió de continguts, amb el qual podeu fàcilment fer la vostra pròpia web. Es tracta de l'exoops, del qual hi ha també una comunitat en català on hi podreu trobar suport.

S'han enllaçat, a més, dos nous interessants manuals, amb els que podreu aprendre dos dels llenguatges més populars i útils d'Internet, el CSS i el Javascript. Pel que fa al CSS, es fa servir per definir estils, és a dir, a grans trets, l'aspecte de la web.

Llegiu-ne més... (370 caràcters més)

Rescat.net v1.2

Sunday, 15 de May de 2005 - 16:46 enviat per: Rescat.net

Després de fer alguns canvis, presentem la versió 1.2 d'aquest web. Les millores més importants són a nivell intern, amb una reestructuració i millora del codi que proporcionarà un temps de càrrega de la pàgina principal entre un 50 i un 100% més baix (sense tenir en compte la velocitat de connexió). A banda, algun petit canvi gràfic, i un parell de nous mòduls, com el d'estadístiques, accessible des de la pàgina principal a la dreta (sota les taules), i una pàgina de presentació general del portal que inclou també la secció d'ajuda i preguntes més freqüents.

Llegiu-ne més... (486 caràcters més)

Per deixar empremta a Internet

Wednesday, 11 de May de 2005 - 13:22 enviat per: Rescat.net

Afegim fins a cinc noves aplicacions web, totes elles traduïdes per en Simkin. Primerament, un gestor de continguts acabat de traduir, el Websitebaker, dissenyat expressament per permetre construir pàgines web amb facilitat. Si el que voleu és afegir un fòrum, teniu dues opcions més: per una banda, el MiniBB, lleuger i ràpid, senzill i sense característiques redundants.

Llegiu-ne més... (565 caràcters més)

Per copiar i enganxar

Friday, 06 de May de 2005 - 13:25 enviat per: Rescat.net

El Yankee Clipper X (YCX) és un porta-retalls amb característiques avançades, que millora el predeterminat de Windows, i amb el qual podreu, per exemple, tenir emmagatzemats diferents retalls a la vegada. La versió completa és programari de prova però també hi ha una versió més reduïda en funcionalitats completament gratuïta. D'altra banda, amb el Sunrise Sunset Calculator podreu saber l'hora exacta de sortida i posta del sol a diferents ciutats del món, amb la possibilitat d'afegir-ne de personalitzades. Aquests programes han estat localitzats per en Txus.

Llegiu-ne més...

Quan el que importa és la web

Wednesday, 04 de May de 2005 - 17:56 enviat per: Rescat.net

Si esteu pensant en muntar el vostre propi web, és possible que us interessi el Geeklog. Aquest és un sistema de gestió de continguts que us permetrà muntar fàcilment el vostre propi blog, diari interactiu personal, o bé un web de qualsevol temàtica.

Si el que voleu és començar de zero, el que necessitareu serà, segurament, un bon manual d'html, com ara el que enllacem.

Llegiu-ne més... (206 caràcters més)

La cinquena essència en reproductors

Saturday, 30 d'April de 2005 - 22:08 enviat per: Rescat.net

Rescat.net presenta una nova traducció del Quintessential Player (QCD). El QCD és un reproductor lleuger però potent, amb moltes funcions i possibilitat de personalització mitjançant aparences, i de millora mitjançant connectors. És el reproductor ideal per aquells qui recorden les versions lleugeres del Winamp com la 2 però no volen renunciar a les comoditats de la darrera versió.

Existia una versió preliminar de la traducció d'aquest programa, que s'ha corregit i ampliat.

Llegiu-ne més... (321 caràcters més)

Especial Sant Jordi

Saturday, 23 d'April de 2005 - 14:39 enviat per: Rescat.net

Tal com s'havia anunciat, en motiu del dia d'avui Rescat.net incorpora més de 15 nous elements, en la seva actualització fins aquest moment més important. Arribem d'aquesta manera als 150 recursos en català. La llista d'elements afegits, de diversos localitzadors i procedències, és la següent:

Començant en el camp multimèdia, afegim el Subtitle Workshop, un programa que permet editar fitxers de subtítols i així poder, per exemple, traduir-los.

Llegiu-ne més... (2982 caràcters més)

MSN Messenger 7

Sunday, 17 d'April de 2005 - 14:16 enviat per: Rescat.net

Amb el llançament de la versió oficial de l'MSN Messenger 7 fa uns dies, arriba també la seva traducció al català. Descarregueu-la doncs si us instal·leu la nova versió, 7.0.0777.

D'altra banda hem afegit també a la secció de Documents la versió en català de la Declaració universal dels drets humans, el primer de la relació de documents d'aquest estil que s'afegiran properament.

Llegiu-ne més... (360 caràcters més)

Novetats d'Animelliure

Sunday, 03 d'April de 2005 - 16:57 enviat per: Rescat.net

Animelliure fansub torna a la càrrega amb més llançaments. Es tracta, en concret, del setè capítol de Naruto, el quart de Mahou Sensei Negima, l'últim tram de la sèrie Pugyuru, i un petit curt d'animació anomenat La Pluja, la Nena Petita i la Meva Carta. Podeu accedir a la seva referència o al web d'Animelliure fansub per descarregar-los. Que vagi de gust!

Llegiu-ne més...

Servidor FTP

Sunday, 03 d'April de 2005 - 12:23 enviat per: Rescat.net

Si mai us heu interessat per muntar el vostre propi servidor FTP, però no sabieu com fer-ho, aquest és el vostre programa. El Golden FTP Server us permet muntar en Windows un servidor molt fàcilment, sense necessitat de coneixements tècnics i amb força opcions. A més, està disponible en dues versions, una gratuïta, totalment funcional, i la versió Pro, programari de prova, que és l'enllaçada, i incorpora algunes opcions més com ara els comptes d'usuari o el blocatge d'IP, entre d'altres. El programa ha estat traduït per en Txus.

Llegiu-ne més...

Més articles: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.005 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons