Bàrbar! no es diu papeleta sinó papereta
Papeleta fletxa Papereta

MSN Messenger Beta

divendres, 21 de gener de 2005 - 21:29 enviat per: Rescat.net

La traducció de la darrera versió beta del popular MSN Messenger (MSN Messenger 7) ja és disponible. Després d'un temps com a projecte queda afegida a la base de dades com element, gràcies a la traducció de n'Ereza.

Incorpora algunes novetats ja conegudes d'altres extensions, i més facilitats de conversa i personalització (animacions amb so, canvi ràpid de la imatge de fons, historial de missatges...). Cal recalcar que com a versió beta que és el seu ús és al vostre propi risc.

Llegiu-ne més...

Torna KOR

dijous, 20 de gener de 2005 - 09:53 enviat per: Rescat.net

Gairebé sense temps per descarregar els dos primers capítols, ja tenim la segona entrega d'aquest hilarant clàssic de l'anime. Contribució del Txus.

Llegiu-ne més...

Kimagure Orange Road

diumenge, 16 de gener de 2005 - 16:50 enviat per: Rescat.net

Afegim a la secció de manga la traducció dels dos primers capítols de Kimagure Orange Road, "KOR", realitzada per en Txus, que també fa incursions en aquest gènere. KOR és una història que barreja diferents temàtiques, com ara l'humor, amors d'institut i poders sobrenaturals. És obra de Matsumoto Izumi i també ha estat animada (la versió doblada en català de la qual ha estat emesa per TVC).

Llegiu-ne més...

Catmidia presenta...

dissabte, 08 de gener de 2005 - 14:45 enviat per: Rescat.net

S'acaba l'època nadalenca i Catmidia.org introdueix alguns dels seus projectes de traduccions d'aplicacions web més importants. Així, incorporem a la base de dades alguns sistemes de gestió de continguts ben populars, com el PHP-Nuke o el PostNuke.

El PafileDB, per la seva banda, és una aplicació també força útil per les webs: un gestor de descàrregues.

Llegiu-ne més... (557 caràcters més)

dijous, 06 de gener de 2005 - 11:51 enviat per: Rescat.net

Gràcies al Txus estrenam l'any amb cinc nous programes, tot ells els podreu trobar a la secció de Programari -> Gratuït -> Internet.

Per començar el Y.A.M.C.! és un client de correu electrònic per controlar tot el vostre correu, però també podeu gestionar la vostra bústia d'entrada amb el Pop Peeper, i en cas que volgueu enviar arxius comprimits l'Automail té característiques especials per aquestes accions.

Llegiu-ne més... (376 caràcters més)

dimarts, 28 de desembre de 2004 - 01:30 enviat per: Rescat.net

Primerament, un navegador que ja fa temps que té la versió en català, l'Opera, que també disposa dels seus seguidors, gràcies a una bona dosi de característiques pràctiques.

Pel que fa als menús, estrenem la secció amb tres elements per a tres sèries o pel·lícules d'animació diferents. Així, podem trobar el menú de CD per l'especial de Yawara!, els menús per la primera pel·lícula d'Inuyasha, i els tres per a la sèrie Green Green, subtitolades al seu moment per Ebi no Fansub, Catsub i Animelliure, respectivament. Els menús han estat fets per Ebi no Fansub.

Llegiu-ne més...

dijous, 23 de desembre de 2004 - 13:37 enviat per: Rescat.net

Fins a cinc eines relacionades amb la gravació de DVD noves, oferides per en Txus. Així, podeu trobar el DUP-DVD, programa per fer còpies de seguretat de DVD a CD. I per gestionar i editar vídeos podeu comptar amb el DVTool.

Amb el DVDFab o la seva variant DVDFab Express podeu aconseguir gravacions exactes d'un DVD sense recomprimir-ne el contingut.

Llegiu-ne més... (559 caràcters més)

Aplicacions web

dissabte, 18 de desembre de 2004 - 20:45 enviat per: Rescat.net

Avui enllacem algunes aplicacions web, de fet força populars, que tenen la seva corresponent versió en català, de tal forma que es poden adaptar bé en portals en aquesta llengua.

En concret són dos CMS (Content Management System, Sistemes de gestió de continguts) i un mòdul de fòrum. Aquest darrer és el phpBB, el qual probablement ja haureu experimentat alguna vegada (sense anar més lluny els fòrums de rescat.net estan basats en aquesta aplicació).

Llegiu-ne més... (545 caràcters més)

divendres, 17 de desembre de 2004 - 01:55 enviat per: Rescat.net

Una petita actualització abans del cap de setmana. Dos nous programes: per una banda, un relacionat amb la música l'Encore, per editar partitures; per l'altra, un nou programa de gravació, també de prova (amb certes limitacions), el DVD-Cloner. Aquests programes formen part del catàleg de La vida en català.

A banda d'això, l'usuari Renat Duesaigües ens aporta un enllaç interessant.

Llegiu-ne més... (190 caràcters més)

Continuem afegint

dimarts, 14 de desembre de 2004 - 00:58 enviat per: Rescat.net

Continuem recopilant programari: avui, tres programes del "catàleg" de La vida en català. Es tracta de tres aplicacions força populars, tot i que d'àmbits molt diferents.

Per començar, una alternativa al Messenger de microsoft, el Yahoo! Messenger. D'altra banda, també posem a disposició la traducció dels menús del programa d'Autodesk AutoCAD 2004, útil per professionals i d'altra gent que necessita fer ús de programes CAD.

Llegiu-ne més... (293 caràcters més)

Més articles: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Els més populars
ATCalc10.0
BeOS9.6
Flexible Renamer9.5
adrimFAC9.5
Guitar Pro9.4
Els més visitats
217243
MSN Messenger 7.585406
MSN Messenger 771029
Ad-Aware SE56409
55776
El vostre navegador no té configurat el català com idioma. Si el voleu posar, cliqueu aquí
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.006 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons