Bàrbar! no es diu marimorena sinó sagramental
Marimorena fletxa Sagramental

Entorns per a escriptoris lliures

Tuesday, 21 de March de 2006 - 00:00 enviat per: Rescat.net

Iniciem la setmana amb la incorporació dels dos entorns d'escriptori més populars ara mateix en distribucions Linux. Són el KDE i el GNOME. Tots dos tenen característiques similars, si bé no estan fets partint de la mateixa aproximació. El primer, el KDE, intenta incorporar tot tipus de programes necessaris i donar a l'usuari total llibertat per personalitzar-lo gràficament.

Llegiu-ne més... (130 caràcters més)

Fes-Ho-Cat millora el seu servidor

Saturday, 18 de March de 2006 - 20:37 enviat per: Rescat.net

Aquest cap de setmana Fes-Ho-Cat no es troba accessible degut a que està realitzant una migració de servidor.

Tal com anuncia en una nota publicada, degut al creixement que ha obtingut Fes-Ho-Cat, convertint-se en el directori en català de referència, ha cregut convenient mudar a un nou servidor exclusiu per a la web. Això farà que Fes-Ho-Cat pugui continuar creixent i pugui oferir nous serveis.

Per aquest motiu, durant aquest dissabte i diumenge no es pot accedir al contingut habitual del web.

Llegiu-ne més... (309 caràcters més)

Tutorials Photoshop i coses per web

Wednesday, 15 de March de 2006 - 23:07 enviat per: Rescat.net

Les darreres novetats en l'apartat d'aplicacions web són l'HTMLArea i l'Advanced Poll. El primer és un editor en línia que es pot incorporar en un web amb formularis per tal que es pugui introduir text més fàcilment i còmode. L'Advanced Poll per la seva banda és un mòdul amb el qual es poden fer qualsevol tipus d'enquestes i incorporar-les en un web php.

D'altra banda Tutoricat, que ha remodelat darrerament el seu web, ha presentat un tutorial per a despullar persones usant l'aplicació Photoshop.

Llegiu-ne més... (170 caràcters més)

Programes intel·ligents

Monday, 06 de March de 2006 - 22:24 enviat per: Rescat.net

Presentem dues novetats de dos programes recentment traduïts. Per una banda, el Nero StartSmart, la primera aplicació de la coneguda suite Nero de gravació de CDs que Tutoricat té previst de traduir.

D'altra banda, Rescat.net us porta la traducció de la versió 2.0 de l'SmartFTP. Les principals novetats són en l'aspecte gràfic i d'interfície, ara totalment configurable perquè s'adapti als nostres gustos i necessitats.

Llegiu-ne més... (179 caràcters més)

Va de blocs

Tuesday, 28 de February de 2006 - 23:41 enviat per: Rescat.net

Per a aquelles persones que volen muntar-se un bloc en un servidor, probablement els interessarà conèixer algunes de les aplicacions que tenen traducció en català. És el cas del WordPress i del Nucleus CMS, aquest últim també apropiat per tenir un lloc de notícies. Totes dues solucions són molt vàlides, i mentres que el WordPress destaca molt en l'aspece de facilitat de disseny, amb el Nucleus és possible disposar de gairebé totes les característiques imaginables.

Llegiu-ne més...

Més que un organitzador

Monday, 20 de February de 2006 - 10:43 enviat per: Rescat.net

El Picasa és un organitzador de fotografies i imatges d'última generació oferit de franc per Google. No només permet ordenar i classificar les imatges per tal de localitzar-les amb total facilitat, sinó que a més disposa de funcions d'edició, per tal de poder-los aplicar canvis sense canviar de programa. A més a més, ofereix integració amb diversos recursos en línia. Així, podrem publicar les imatges en un bloc amb facilitat o bé enviar-les per correu electrònic.

Llegiu-ne més... (306 caràcters més)

Superem els 200

Saturday, 11 de February de 2006 - 17:41 enviat per: Rescat.net

A Rescat.net sobrepassem el llindar dels 200 elements en català. Els elements afegits més recentment i que per tant ostenten aquest mèrit són dues aplicacions web i un document sobre edició de vídeo digital.

Joomla! és, bàsicament, el nou nom que té el popular gestor de continguts Mambo. S'han mudat al nou projecte la totalitat dels desenvolupadors principals de Mambo així com gran part de la seva comunitat d'usuaris. També en català, s'ha creat la web Joomla! en català, per tal de presentar les traduccions d'aquesta aplicació i posar en contacte els seus usuaris per resoldre problemes i dubtes.

Llegiu-ne més... (813 caràcters més)

Nova traducció de l'Skype

Monday, 23 de January de 2006 - 12:02 enviat per: Rescat.net

Fes-Ho-Cat presenta la traducció al català de la nova versió del programa de telefonia IP Skype, 2.0.0.73.

Des d'avui mateix, ja es pot descarregar de la web de Fes-Ho-Cat, la recent traducció de l'última versió de l'Skype. Aquesta, que ja és la tercera versió traduida per l'equip del directori català, ja incorpora opcions de videotrucada.

L'Skype, el programa de telefonia IP que ha revolucionat el món de les telecomunicacions per internet, ara en mans de l'empresa eBay, és un dels grans actors en la lluïta oberta per a la conquesta de la comunicació dels internautes.

Llegiu-ne més... (897 caràcters més)

MSN Messenger 7.5

Sunday, 22 de January de 2006 - 09:58 enviat per: Rescat.net

Ja podeu trobar la darrera versió del popular MSN Messenger en català. La traducció l'ha realitzat el web Tutoricat, i incorpora un assistent per instal·lar el pedaç fàcilment. El MSN Messenger 7.5 incorpora diverses novetats respecte el seu predecessor, com ara una pantalla inicial renovada, millora de les opcions d'enviament de veu, descripció de l'estat de la connexió o fons de pantalla dinàmics.

Llegiu-ne més... (385 caràcters més)

Actualització nadalenca

Saturday, 24 de December de 2005 - 21:22 enviat per: Rescat.net

Arriba el Nadal, i si cerqueu algun recurs a la xarxa relacionat amb aquest esteu de sort, ja que Nació Digital ha elaborat un recull de recursos en català de tot allò relacionat amb aquestes dates. Postals, pessebres, poemes, receptes, nadales, tradicions...podreu trobar enllaços de tot tipus en aquest especial.

D'altra banda, incorporem dos recursos més. El primer és un programa amb què poder crear menús de forma fàcil i ràpida, el Quick Menu Builder, traduït en el seu moment per Pau Bosch i Crespo.

Llegiu-ne més... (259 caràcters més)

Més articles: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.006 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons