Bàrbar! no es diu pasillo sinó corredor, passadís
Pasillo fletxa Corredor, passadís

Connector sherlock

Monday, 14 de February de 2005 - 23:55 enviat per: Rescat.net

Per usuaris que utilitzen navegadors del grup Mozilla, està disponible a la secció Extensions del web un connector sherlock. Això no és res més que un afegit per tal que els usuaris de Firefox puguin cercar a Rescat.net a través de la barra de cerques ràpides, i que els de Mozilla ho puguin fer a través de la barra lateral. Amb un simple clic a la pàgina indicada anteriorment s'instal·la.

Llegiu-ne més...

RSS

Wednesday, 09 de February de 2005 - 13:59 enviat per: Rescat.net

Si feu servir els sindicadors de notícies, Rescat.net ja disposa del seu canal. Els sindicadors permeten obtenir notícies i novetats de llocs web sense necessitat de visitar-los. Podeu afegir-lo mitjançant l'adreça del canal (http://www.rescat.net/rss.php), o bé si useu el Firefox (cosa que fa una de cada cinc persones segons les estadístiques de rescat.net) simplement cliqueu al quadrat taronja de sota a la dreta.

Si no disposeu d'agregador RSS, podeu provar el WinRSS, disponible en català, que afegim aprofitant el fet.

Llegiu-ne més... (212 caràcters més)

Missatgeria instantània

Monday, 07 de February de 2005 - 19:27 enviat per: Rescat.net

A Rescat.net sobrepassem la línia dels 100 elements amb un parell de clients de missatgeria instantània que tenen diferents avantatges i funcionalitats respecte el MSN Messenger de Microsoft. Entre elles, que són multiplataforma i multilingües, i incorporen per descomptat el català. En concret es tracta de l'Amsn i del Gaim, dues bones alternatives al programa abans esmentat.

Llegiu-ne més... (178 caràcters més)

Novetats a Rescat.net

Wednesday, 02 de February de 2005 - 18:42 enviat per: Rescat.net

Rescat.net estrena la versió 1.1 del web, amb alguns canvis i noves funcions que esperem siguin d'utilitat i permetin millorar la qualitat del portal. En concret, afegim, entre d'altres, el següent:

- Entrada automàtica, per evitar haver d'introduir a cada visita el nom i la contrasenya d'usuari.

- Mòdul de comentaris, afegit després d'una consulta en forma d'enquesta. Aquest permet ressenyar els elements del web fent clic en un enllaç al final dels quals.

- Mòdul d'errors. Aquest és particularment útil per millorar la qualitat del web, ja que permet als visitants informar de forma fàcil i senzilla de possibles errors vistos en la navegació, tals com enllaços que no funcionen o faltes d'ortografia.

Llegiu-ne més... (356 caràcters més)

Ad-Aware

Monday, 31 de January de 2005 - 14:34 enviat per: Rescat.net

Rescat.net presenta la traducció al català de l'Ad-Aware SE. És la darrera versió d'aquest conegut detector i eliminador de deixalla d'ordinador. En concret, pot cercar programes espia, utilitats de publicitat agressiva, galetes de rastreig, marcadors telefònics, o recolectors de dades, i prevenir segrestos del navegador, entre d'altres. És gratuït en la versió Personal.

Al mateix temps, enllacem la traducció de la versió an ...(més)

Llegiu-ne més... (176 caràcters més)

Curs CSS i més

Saturday, 29 de January de 2005 - 17:52 enviat per: Rescat.net

Primerament, dues aplicacions. El Resource Hacker n'és una que en particular és útil per traduir programes, ja que serveix per editar fitxers executables, llibreries o fitxers de recursos. L'eDonkey, d'altra banda, fou segurament el programa d'intercanvi de fitxers més popular després de l'època Napster, i en l'actualitat es continua utilitzant -també sota el nom d'Overnet- tot i que té un altre successor, l'eMule.

Llegiu-ne més... (609 caràcters més)

Especificacions web

Thursday, 27 de January de 2005 - 18:47 enviat per: Rescat.net

El consorci WWW és l'autor de les especificacions de la majoria de tecnologies i llenguatges estàndards web, com ara l'HTML, el CSS o l'XML. Algunes d'aquestes especificacions i documents del W3C estan disponibles en català, i ara també estan enllaçades des d'aquest web. La traducció va ser feta al seu moment per en Diego Martín.

Llegiu-ne més...

Jocsweb

Wednesday, 26 de January de 2005 - 13:59 enviat per: Rescat.net

Afegim a la secció de jocs un element que en realitat en són molts més, ja que Jocsweb és un portal català on podrem trobar tot tipus de jocs flash, de tots els gèneres, per petits i grans, tant per jugar en línia com per descarregar. Els jocs han estat creats directament o bé traduïts al català. I a més, de forma gratuïta, ja que el catàleg existent, en continua ampliació, s'ofereix de forma altruista.

Llegiu-ne més...

So i vídeo

Monday, 24 de January de 2005 - 18:04 enviat per: Rescat.net

Dos programes afegits que corresponen a cada una d'aquestes categories. Pel que fa al so, l'aplicació que enllacem és l'Audacity, un complet enregistrador, editor i reproductor de so amb força opcions per aconseguir l'efecte desitjat. Se'n pot trobar versions per als principals sistemes operatius i és també gratuït, característica aquesta darrera que comparteix amb el Time Adjuster.

Llegiu-ne més... (275 caràcters més)

Noves tecnologies i traduccions

Sunday, 23 de January de 2005 - 19:57 enviat per: Rescat.net

Gràcies al Txus presentem la versió en català de dos nous programes relacionats amb el P2P. El primer es diu Peer2Mail, i es basa en un nou tipus de forma de transmissió de fitxers, l'ús de comptes de correu per emmagatzemar-los. L'altre programa, el Hash-to-Peer , genera enllaços d'eMule i altres programes que poden servir, per exemple, per tenir fàcilment actualitzat un web.

Llegiu-ne més... (306 caràcters més)

Més articles: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.005 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons