Bàrbar! no es diu atinar sinó encertar
Atinar fletxa Encertar

Un iPhone per jugar com a la Wii?

divendres, 19 de desembre de 2008 - 08:50 enviat per: Rescat.net

Les noves versions de l'iPhone d'Apple incorporen de cada cop sensors més avançats, com ara els sensors giroscòpics, tipus els que es troben als comandaments de la Nintendo Wii. Aquests sensors possibilitarien que el telèfon conegués la seva posició en l'espai 3D, de manera que es podria utilitzar de manera semblant als comandaments.

Però quines aplicacions podria portar aquest tipus de tecnologia, a banda de poder jugar al golf o al tennis amb el telèfon? El que és segur és que, amb el preu d'aquest tipus de tecnologia abaratint-se, no només Apple donarà suport a aquest tipus de sensors.

Llegiu-ne més... (330 caràcters més)

dijous, 18 de desembre de 2008 - 08:40 enviat per: Rescat.net

Aparentment, aquesta és la data en què Microsoft farà pública la primera beta d'aquest nou sistema operatiu. Amb aquest tipus de notícies, la companyia americana intenta despertar l'interès cap a la versió que ha de substituir el fallit Windows Vista tan aviat com l'any que ve.

El nou Windows 7 recupera el ritme de llançament de Windows que es mantenia fins a l'XP (un Windows cada 3 anys). Tot i que amb un ritme de desenvolupament més àgil, el nucli del sistema serà el mateix que el del Vista, però es treballa en aprendre dels errors sobretot a nivell d'interfície gràfica (menys recarregada), d'errors del sistema i de rapidesa.

Llegiu-ne més... (554 caràcters més)

dimecres, 17 de desembre de 2008 - 09:44 enviat per: Rescat.net

TIKTAKTEK07, una empresa catalana, ha creat i posarà a disposició properament HoraCat, el primer rellotge digital en català. Es tracta d'un rellotge amb un disseny modern i elegant, amb dues corretges intercanviables, i tot tipus de funcions d'alarma, calendari o cronòmetre. Així mateix, la seva característica principal és que tant els menús com el manual d'instruccions es troben en català, i a més pot mostrar l'hora amb un curiós format abreujat.

Des de la seva web, http://www.horacat.cat es pot reservar sense compromís el rellotge.

1 comentari

Llegiu-ne més...

Google Chrome deixa el "beta"

dimarts, 16 de desembre de 2008 - 08:32 enviat per: Rescat.net

Tal i com informa Nació Digital, Google ha publicat una nova actualització del seu navegador Chrome, que ha deixat d'estar en fase "beta". La nova versió incorpora millores d'estabilitat i funcionament, així com noves funcionalitats en la gestió de les pàgines preferides, una reivindicació dels primers usuaris de Chrome. Tot i que treuen el "beta" perquè han aconseguit arribar als objectius d'estabilitat i rendiment, els seus responsables ja han avisat que encara queda molta feina per fer.

Llegiu-ne més... (104 caràcters més)

3alacarta, ara per a blogs i webs

dilluns, 15 de desembre de 2008 - 09:22 enviat per: Rescat.net

Tal i com informa la web de tv3, el 3alacarta, el servei de vídeo per internet de TV3, incorpora des del passat dia 12 l'opció de difondre una bona part dels seus vídeos des d'altres webs i blogs.

Qualsevol persona pot inserir vídeos del 3alacarta al seu web o blog. Els vídeos, que continuaran allotjats al servidor del TV3, es distribueixen en "streaming".

Llegiu-ne més... (1863 caràcters més)

Nova multa a la SGAE

divendres, 12 de desembre de 2008 - 08:08 enviat per: Rescat.net

Els mètodes dubtosos de la Societat General d'Autors i Editors continuen portant-li problemes. El conegut cas de la gravació d'una boda sense permís ha acabat amb una multa de l'Agència de Protecció de dades de 60.101 €. Si tenim en compte que d'aquest saló de bodes va aconseguir-ne recaptar poc més de 40.000, sembla que la jugada no els ha sortit massa bé finalment a l'incansable organització. Ni a nivell econòmic ni social, ja que el ressó que ha aconseguit aquesta notícia ha malmès encara més la seva imatge.

Aquestes darreres notícies de reversos judicials s'uneixen amb la recent decisió de la CE de posar fi al monopoli territorial que aquest tipus d'entitats tenen als Estats de la Unió Europea.

Llegiu-ne més...

La llengua, cada cop menys problema a Internet

dijous, 11 de desembre de 2008 - 09:53 enviat per: Rescat.net

Amb la recent incorporació a Google Reader de la possibilitat de traduir automàticament les nostres lectures a un altre idioma, es dóna un nou pas en acostar les comunicacions del planeta sense que la llengua suposi un obstacle. Així, quan aquesta opció es llanci en català, la qual cosa podria ser ben aviat ja que la tecnologia de traducció de Google ja incorpora el català (Google Translate), això significarà que qualsevol blog o lloc de notícies escrit en català podrà ser llegit sense inconvenients i de forma còmoda per qualsevol internauta que domini l'anglès, l'espanyol, el xinès o alguna de les 34 principals llengües de que actualment disposa aquest servei.

De la mateixa manera, la llengua original no serà problema per als usuaris catalans, que podran llegir directament en la seva llengua la major part dels blocs i serveis de notícies del món.

Llegiu-ne més... (134 caràcters més)

Firefox continua restant usuaris a Internet Explorer

dimecres, 10 de desembre de 2008 - 11:09 enviat per: Rescat.net

Segons les dades del mes de novembre de Net Applications, el navegador Firefox continua poc a poc disminuint el liderat de l'Internet Explorer. En concret, el Firefox ja té un 20,78 dels usuaris (+0,81) mentre que l'IE es queda amb el 69,77% (-1,5).

L'altre gran beneficiat és el navegador Safari d'Apple (l'únic de tots aquests que no està en català), que puja un 0,56% fins al 7,13.

Llegiu-ne més... (278 caràcters més)

Windows Media Player 12 podria funcionar

dimarts, 09 de desembre de 2008 - 08:50 enviat per: Rescat.net

Finalment sembla que Windows es posarà al dia amb el proper Windows Media Player, el 12, i li inclourà suport per reproduir vídeos Divx, Xvid i H.264, i àudio AAC. Fins ara aquest programa no funcionava amb els molts fitxers que demanaven algun d'aquests còdecs, per la qual cosa era imprescindible instal·lar un altre reproductor més complet, com ara el VLC, per a la majoria dels usuaris Windows.

La nova versió d'aquest reproductor, que podria aparèixer al mateix temps que el substitut del Vista, l'anomenat per ara Windows 7, previst per al 2009, podria doncs finalment fer honor al seu nom i reproduir la majoria de fitxers, alliberant així els seus usuaris dels habituals problemes de còdecs.

Llegiu-ne més... (262 caràcters més)

dilluns, 08 de desembre de 2008 - 13:32 enviat per: Rescat.net

El proper cap de setmana se celebra a Térmens la primera LAN Party d'aquesta localitat. Del 12 al 14 de desembre, doncs, i a benefici de la Marató de TV3, els inscrits tindran dreta a un seguit d'activitats que inclouen les ja tradicionals competicions de videojocs, diversos tallers i conferències orientades al món lliure i fins i tot l'emissió en pantalla gegant del Barça-Madrid de dissabte.

Les inscripcions estan obertes fins el proper dia 10, o fins que s'assoleixi el màxim d'inscripcions permeses.

Llegiu-ne més... (109 caràcters més)

Més articles: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Els més populars
ATCalc10.0
BeOS9.6
Flexible Renamer9.5
adrimFAC9.5
Guitar Pro9.4
Els més visitats
212559
MSN Messenger 7.564875
MSN Messenger 745310
Shareaza37204
36029
El vostre navegador no té configurat el català com idioma. Si el voleu posar, cliqueu aquí
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.015 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons