Bàrbar! no es diu desmadrar-se sinó passar-se de la ratlla
Desmadrar-se fletxa Passar-se de la ratlla

Rescat.net 2.0

Saturday, 27 de September de 2008 - 10:09 enviat per: Rescat.net

Finalment podem anunciar des de Rescat.net la reestrena d'aquest web. És un redisseny a fons tant intern com d'aspecte que fa que la pàgina carregui de forma molt més ràpida i sigui al mateix temps més accessible.

A nivell de continguts, reprenem la recopilació de tot tipus de recursos en català, però també presentarem més informació en forma de notícies relacionades amb la Internet catalana i les noves tecnologies. Per descomptat la web està oberta a la participació. Si voleu introduir qualsevol notícia o recurs a Rescat.net només us heu de registrar.

Esperem que amb aquest redisseny encetem una nova etapa en què puguem ser útils a molts usuaris, que trobin en aquest web de forma fàcil tota la informació i els recursos que puguin estar cercant.


Llegiu-ne més... (187 caràcters més)

Torna Rescat.net

Wednesday, 16 de July de 2008 - 20:03 enviat per: Rescat.net

A l'espera de l'estrena de la versió 2.0 d'aquest web, torna a estar en línia Rescat.net. De forma temporal, algunes de les opcions de la web podrien no funcionar correctament, ja que per ara la web funcionarà només en "mode consulta", és a dir, simplement amb la informació de què disposava abans de la seva retirada. Esperem que en poc temps puguem presentar la versió íntegra remodelada i tinguem l'oportunitat d'oferir a la Internet catalana una bona eina a l'hora de trobar recursos en català.

Estem oberts a qualsevol tipus de col·laboració.

Llegiu-ne més... (122 caràcters més)

Torna Puntbarra

Monday, 26 de June de 2006 - 13:32 enviat per: Rescat.net

Després d'un cert temps d'inactivitat, puntbarra torna a funcionar. Aprofitant la tornada en escena, el web estrena disseny i domini, Puntbarra.cat. D'aquesta manera el bloc de noves tecnologies, justícia social, programari lliure, estàndards i actualitat és de nou accessible i permet als usuaris enviar les seves aportacions sobre aquests temes.

Llegiu-ne més...

Rescat.net <-> Recursos.cat

Sunday, 11 de June de 2006 - 00:10 enviat per: Rescat.net

Des de fa ja prop d'un mes es pot accedir a Rescat.net des d'una segona adreça, www.recursos.cat. D'aquesta manera ens afegim a la promoció i implantació d'aquest domini, dedicat a la comunitat lingüística i cultural catalana a Internet.

Els continguts accessibles mitjançant rescat.net i recursos.cat són els mateixos, representa simplement una via més d'accés. El domini rescat.net es mantindrà igualment, i continuarà essent el nom principal del web.

El motiu de la tardança en l'anunci del nou domini està relacionat amb el fet que aquest nou nom sigui recursos.cat i no rescat.cat.

Llegiu-ne més... (758 caràcters més)

Un joc i un tutorial

Saturday, 10 de June de 2006 - 23:50 enviat per: Rescat.net

Les darreres actualitzacions, aportades per Tutoricat, són el joc Soldat i el tutorial per crear un web dinàmic en php.

Pel que fa al primer, Soldat és un joc d'acció multijugador en dues dimensions que ja fa temps que s'ha popularitzat per Internet, gràcies a la seva jugabilitat i a que es pot descarregar gratuïtament. El tutorial, per la seva banda, detalla com construir un web amb el SGC Joomla!.

Llegiu-ne més... (101 caràcters més)

Calendaris

Monday, 03 d'April de 2006 - 23:16 enviat per: Rescat.net

El Jscalendar és, com el seu nom indica, un calendari, que es pot posar tant en una finestra emergent com incrustada en una pàgina web. La seva utilitat és la de poder escollir amb facilitat i comoditat una data.

El WebCalendar, per la seva banda és una aplicació PHP que tant pot servir per mantenir un calendari o agenda per a un usuari com per a tot un grup d'usuaris (públicament o en una intranet).

Llegiu-ne més... (792 caràcters més)

Fer webs i veure-les

Sunday, 26 de March de 2006 - 22:29 enviat per: Rescat.net

Les dues darreres incorporacions a Rescat.net són un navegador i un sistema de gestió de continguts. El navegador no és altre que el SeaMonkey, traduït recentment per Softcatalà, que és el substitut de la suite Mozilla, ara mantingut col·lectivament, i que com a tal inclou no només el navegador, sinó gairebé tot el que es pot necessitar a Internet, això és, un gestor de correu, de notícies, un client IRC o un editor HTML.

Pel que fa al SGC es tracta del phpwcms, desenvolupat per un particular per tal de crear un SGC potent com el TYPO3 però més senzill de dominar. Totes dues incorporacions són programari lliure.

Llegiu-ne més...

Ajudaencatalà ja té 100 registrats

Saturday, 25 de March de 2006 - 11:38 enviat per: Rescat.net

Des d'Ajudaencatala.com volem agrair públicament tot el suport que se'ns ha donat durant el poc temps que portem on-line. Després de diversos problemes tècnics i de configuració ens ha costat molt assolir el nivell a què hem arribat actualment i és per això que volem conservar-lo i sobretot, millorar-lo. Continuarem treballant perquè la informàtica arribi a l'abast de tothom i sobretot, en llengua catalana. Des d'aquí animar-vos a provar el Firefox els que no l'heu provat i brindar per el programari lliure que és el futur de tothom.

En aquests moments hem arribat als més de 100 usuaris i a les 100.000 impressions des del setembre i a una mitjana de 1000 impressions diàries.

Llegiu-ne més... (121 caràcters més)

Més sistemes wiki

Wednesday, 22 de March de 2006 - 21:14 enviat per: Rescat.net

Afegim dos nous sistemes wiki a la seva secció, per tal de facilitar l'elecció a aquells qui els puguin necessitar per muntar fàcilment un web col·laboratiu. I no són dos qualsevol, ja que es tracta, per una banda, del MediaWiki, el wiki utilitzat per fer la popular Viquipèdia, de forma que resultarà familiar a molts. I de l'altra el MoinMoin, un dels wikis més ben valorats per la combinació de facilitat d'ús i funcionalitats.

Llegiu-ne més...

Novetats de CatSub

Tuesday, 21 de March de 2006 - 23:29 enviat per: Rescat.net

Les novetats més recents d'aquest fansub català són dues sèries i una pel·lícula. Aquesta darrera és la 8a del Detectiu Conan, titulada "El mag del cel platejat". Pel que fa a les sèries, es tracta de dues de recent creació, REC i Shakugan no Shana.

Llegiu-ne més...

Més articles: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.006 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons