Bàrbar! no es diu mejicà sinó mexicà
Mejicà fletxa Mexicà

dimarts, 13 de setembre de 2005 - 15:32 enviat per: Rescat.net

Després de molts dies de feina hem pogut finalitzar la primera versió del paquet de traducció del phpBB Plus en català.

En aquesta primera versió, l'objectiu consistia en disposar del sistema de portal-fòrum phpBB Plus en català. Un cop enllestit, les properes versions faran correccions a la traducció, es normalitzarà, i s'intentarà fer-la més adecuada per la comunitat phpBB Plus en català.

Des de labonateca.com us podreu descàrregar la distribució completa, llesta per instal·lar i amb l'idioma i imatges en català.

Si teniu dubtes d'instal·lació, configuració, etc.

Llegiu-ne més... (498 caràcters més)

Novetats estiuenques

dimecres, 10 de agost de 2005 - 00:47 enviat per: Rescat.net

Tot i la poca activitat en matèria de novetats darrerament, s'han afegit dues aplicacions més a Rescat.net. La primera, certament esperada, és la recent traducció de l'Nvu per part de Softcatalà, que ens porta a la nostra llengua aquest sistema complet d'edició de pàgines web amb el qual en podrem crear de forma fàcil i sobretot ràpida, com si treballessim simplement en un document normal.

Llegiu-ne més... (1066 caràcters més)

VLC

dissabte, 09 de juliol de 2005 - 18:23 enviat per: Rescat.net

Enllacem la darrera versió del VideoLAN Client, probablement el millor reproductor avui en dia: lliure, lleuger però potent i disponible per la majoria de sistemes operatius. Una garantia per la reproducció de vídeo o àudio. Qui també disposa d'una nova versió traduïda és l'SmartFTP, un client FTP gratuït amb totes les característiques que pugueu necessitar.

D'altra banda, si ma ...(més)

Llegiu-ne més... (245 caràcters més)

dissabte, 02 de juliol de 2005 - 11:30 enviat per: Rescat.net

Ja hi ha disponible una beta de la traducció al català del Macromedia Fireworks MX 2004, programa de retoc gràfic del qual podeu descarregar-vos un pedaç per aplicar si el teniu. També podeu descarregar, però aquest cop el programa sencer, l'Smiley Factory, amb el qual podreu crear fàcilment emoticones de mida reduïda que podreu exportar al Messenger.

Si el que cerqueu és, en canvi, un conversor de formats de vídeo, podeu fer un cop d'ull a l'ImTOO MPEG Encoder, que també disposa de funcions com ara extreure el so d'un vídeo.

Llegiu-ne més... (453 caràcters més)

divendres, 24 de juny de 2005 - 21:28 enviat per: Rescat.net

Si l'altre dia Softcatalà va presentar el Fedora Core 4, avui parlem d'una altra distribució Linux anomenada Snøfrix. Es tracta d'una adaptació del Knoppix que s'orienta sobretot al món educatiu, i incorpora força programes i aplicacions per als més petits. Una bona elecció doncs per apropar Linux a aquests, ja que en distribuir-se en forma de live-cd no cal instal·lar res al disc dur ni hi ha perill d'ocasionar problemes a l'ordinador. Tan sols cal descarregar, gravar, i posar el cd.

Llegiu-ne més...

O8 i FC4

diumenge, 19 de juny de 2005 - 02:17 enviat per: Rescat.net

A l'espera de la versió "oficial" de Softcatalà, de Tutoricat ens arriba una traducció de la interfície de l'Opera 8.0, la nova versió d'aquest navegador. En aquesta s'han millorat la velocitat i la lleugeresa i incorpora altres característiques com un bloquejador d'elements emergents, navegació amb pestanyes i possibilitat de cerques integrades.

D'altra banda el que sí que ha presentat ja Softcatalà és la nova versió de la distribució Linux Fedora Core 4.

Llegiu-ne més... (218 caràcters més)

dissabte, 11 de juny de 2005 - 15:29 enviat per: Rescat.net

Després d'un temps d'estudi, pròximament començarem un nou projecte a Rescat.net, el primer que desenvoluparem de forma comunitària. En aquest cas, es tracta de la localització de la documentació oficial del llenguatge PHP. És un projecte obert a la participació o col·laboració de tot aquell qui hi pugui estar interessat. Si és aquest el vostre cas, consulteu la pàgina del projecte i el fòrum creat per a tal efecte.

En un altre ordre de c ...(més)

Llegiu-ne més... (248 caràcters més)

www.tutoricat.tk

dimecres, 08 de juny de 2005 - 00:10 enviat per: Rescat.net

Tutoricat és un web de recent creació que es dedica principalment a la traducció de programari i a la confecció de tutorials en català. I una mostra de la seva molta feina en poc temps són els elements que enllacem avui. Es tracta de tres programes o aplicacions de diferents àmbits i un tutorial que de ben segur pot resultar útil.

Començant pel programari, ja està disponible la nova barra d'eines del google, que incorpora algunes novetats com la revisió del text introduït als formularis o un traductor, a més d'altres característiques ja conegudes com el blocatge de finestres emergents.

Llegiu-ne més... (653 caràcters més)

SPIP i Notepad2

dilluns, 06 de juny de 2005 - 23:53 enviat per: Rescat.net

Tal com indica el títol, incorporem dos programes més. El primer, l'SPIP, és una aplicació web, un sistema de publicació realment molt personalitzable i interessant que us permetrà construir un web amb una estructura de revista electrònica, i li podreu donar l'aspecte que vulgueu pràcticament mitjançant només HTML.

El Notepad2 és una altra opció per substituir la tradicional Llibreta o Bloc de notes del Windows.

Llegiu-ne més... (132 caràcters més)

Flash per Linux

diumenge, 05 de juny de 2005 - 22:13 enviat per: Rescat.net

Segons llegim a Puntbarra, un grup de programadors catalans està desenvolupant un projecte per crear una aplicació lliure per fer animacions en format SWF, anomenada QFlash. Encara no hi ha una versió estable però si accediu al seu web el podreu descarregar i provar. A més, és un projecte obert a suggeriments i col·laboracions de qualsevol tipus.

Llegiu-ne més...

Més articles: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Els més populars
ATCalc10.0
BeOS9.6
Flexible Renamer9.5
adrimFAC9.5
Guitar Pro9.4
Els més visitats
217722
MSN Messenger 7.597167
MSN Messenger 784578
Ad-Aware SE70427
68581
El vostre navegador no té configurat el català com idioma. Si el voleu posar, cliqueu aquí
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.012 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons