Bàrbar! no es diu embrague sinó embragatge
Embrague fletxa Embragatge

Un any de Rescat.net

dissabte, 10 de desembre de 2005 - 00:14 enviat per: Rescat.net

Avui fa un any que aquest projecte va sortir a la llum. Ho va fer amb ganes i múltiples objectius, de ser al mateix temps una sortida per tot aquell qui vol publicar quelcom a la xarxa en català, i d'oferir als navegants un lloc on trobar fàcilment recursos en aquesta llengua.

Al cap d'un any, el web continua creixent dia a dia. Hem arribat gairebé als 200 recursos, 70 articles i 20.000 descàrregues, el que confirma que poc a poc Rescat.net es consolida com una eina útil.

A més, de les prop de 50.000 consultes a elements, en destaca la gran diversitat de recursos consultats.

Llegiu-ne més... (830 caràcters més)

Sons de MSN Plus

dissabte, 03 de desembre de 2005 - 02:43 enviat per: Jordi

Ja podeu gaudir de sons en català per al MSN Plus! Es tracta d'un bon grapat de sons que han estat agrupats en dos paquets, en exclusiva per al Rescat. N'hi ha de tota mena: anime, política, pífies, música, televisió... No ho dubteu ni un segon més i baixeu-vos-els!

Llegiu-ne més...

Novetats musicals d'anime

dimecres, 30 de novembre de 2005 - 00:49 enviat per: Jordi

Iniciem la vida musical del Rescat! I, per donar la benvinguda a les cançons d'anime en català, què millor que unes esplèndides cançons d'Inuyasha? Ens referim a les adaptacions catalanes amb què TV3 ens honora i a les versions de les Charm. Podeu gaudir dels MP3 en català o llegir-ne les lletres per tal d'aclarir dubtes si no enteneu què canten.

Llegiu-ne més...

dimarts, 29 de novembre de 2005 - 23:39 enviat per: Rescat.net

Enllacem un nou programa i tres documents relacionats amb la informàtica i Internet, elaborats per Òscar Martínez. Primerament, el llistat de dominis territorials, és a dir, les terminacions que poden tenir els noms de web depenent de la seva ubicació geogràfica.

Afegim també, en l'àmbit d'Internet, una relació de les instruccions de telnet que podem fer servir si aquesta és la manera amb què accedim al nostre compte de correu.

Llegiu-ne més... (791 caràcters més)

dimarts, 29 de novembre de 2005 - 18:31 enviat per: Rescat.net

El 19 de novembre de 2005 la Viquipèdia en català, o valencià, (ca.wikipedia.org) va superar els 20.000 articles, i continua creixent.
La Viquipèdia forma part d'un esforç mundial que té per objectiu construir una enciclopèdia d'ús general, de distribució lliure (vegeu www.wikipedia.org) i de qualitat, mitjançant una xarxa de lliure participació de voluntaris d'arreu del món.
Les condicions d'ús del contingut de la Viquipèdia són sota els termes de la llicència GFDL.

Llegiu-ne més... (2829 caràcters més)

diumenge, 13 de novembre de 2005 - 02:00 enviat per: Rescat.net

Tornem a la càrrega amb un programa d'edició d'etiquetes de fitxers de música. L'Mp3Tag us permetrà canviar la informació associada a fitxers mp3 com ara l'autor o l'àlbum i que normalment es visualitza en el reproductor en sentir el fitxer de forma ràpida i senzilla. A més, podreu editar diversos fitxers a la vegada (per exemple, per un disc) i fins i tot cercar la informació automàticament a Internet si la desconeixeu o està incompleta.

Afegim també un altre editor, en aquest cas de gràfics vectorials, l'Inkscape.

Llegiu-ne més... (376 caràcters més)

dijous, 29 de setembre de 2005 - 11:43 enviat per: Rescat.net

Enllacem dos jocs disponibles en català, la qual cosa sempre és una bona notícia atesa la mancança en aquest àmbit. El primer és una aventura gràfica tradicional estil Monkey Island, anomenada La Gran Castanya. Aquest joc, creat per una sola persona, us permetrà posar-vos a la pell d'un jove barceloní anomenat Beaches que acabarà una sortida a Poblenou en un hospital sense recordar res. Podeu descarregar aquest joc per complet.

El segon és el joc d'estratègia Tzar, del qual se n'han traduït dues campanyes, "El Poder de la Corona" i l'"Imperi de Gengis Khan".

Llegiu-ne més... (306 caràcters més)

Tres noves incorporacions

diumenge, 25 de setembre de 2005 - 12:37 enviat per: Rescat.net

Per començar la setmana afegim el que segurament és l'únic tallafocs disponible en català a hores d'ara: L'Outpost d'Agnitum, en la seva versió 2.0. Del mateix traductor, n'afegim una utilitat que fent honor a aquest adjectiu pot resultar verdaderament útil: l'EasyCleaner, que us permetrà netejar tant el disc dur com el registre del Windows millorant així el rendiment del vostre ordinador.

Llegiu-ne més... (246 caràcters més)

Ja tenim .CAT

divendres, 16 de setembre de 2005 - 10:21 enviat per: Rescat.net

Aquesta matinada la ICANN ha fet pública l'aprovació del domini d'alt nivell .cat. Això significa que abans d'acabar l'any ja veurem adreces d'Internet acabades en .cat, de la mateixa manera que ara acaben en .com o .net. Aquesta fita ha estat assolida gràcies a la feina de l'Associació PuntCAT, que va presentar la proposta el març de 2004 i que d'ara en endavant en forma de Fundació serà qui en gestionarà el registre.

En principi hi haurà tres etapes de registre.

Llegiu-ne més... (912 caràcters més)

dimarts, 13 de setembre de 2005 - 15:56 enviat per: Rescat.net

Tot i que encara està oficialment en període de proves, des d'aquest setembre ja es pot accedir al servei de correu de Google, Gmail, en català, en una versió traduïda que també incorpora un corrector ortogràfic. L'aparició de la versió en aquesta llengua, al mateix temps d'altres com el txec o el turc, eleva ja a 38 els idiomes en què aquest servei de correu gratuït es troba disponible.

Paral·lelament, tot i estar a l'espera de la versió que presumiblement s'oferirà des del mateix Google, ja hi ha una versió traduïda per al nou programa amb què aquesta empresa entra al món de la missatgeria instantània.

Llegiu-ne més... (260 caràcters més)

Més articles: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Els més populars
ATCalc10.0
BeOS9.6
Flexible Renamer9.5
adrimFAC9.5
Guitar Pro9.4
Els més visitats
217722
MSN Messenger 7.597168
MSN Messenger 784581
Ad-Aware SE70427
68582
El vostre navegador no té configurat el català com idioma. Si el voleu posar, cliqueu aquí
Rescat.net v2.0 - 2004/08 - Pàgina generada en 0.010 s
Sobre Rescat.net
Llicència de Creative Commons